NLDoet op 16 maart

Jouw hulp doet ertoe! Zaterdag 16 maart gaan we bij DOS-WK aan de slag voor NLDoet! Tijdens deze dag pakken we verschillende taken op om onze kantine en accommodatie weer helemaal gereed te maken voor de start van de veldcompetitie en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


Er worden handjes gezocht die handig zijn met ophangen van gordijnen, schoonmaken van wat de bouwvakkers hebben laten liggen in deze winterperiode. Puntjes op de i zetten. De lokatie is namelijk afgelopen periode verfraaid door plaatsen van energiezuinige kozijnen, nieuwe dakbedekking en het opnieuw invoegen van de buitenmuren. Nu is het tijd om de binnenkant te verfraaien en buitenkant van de lokatie weer gereed te maken voor het nieuwe korfbalseizoen!


We gaan onder andere aan de slag met het ophangen van nieuwe palen-houders, sponsordoeken, alles onkruidvrij maken, de speeltuin gereed maken, gordijnen/rails ophangen en de algehele schoonmaak van bar-keuken-kantine!


We starten rond 09:00 en gaan door tot ongeveer 12:30! Wil je graag helpen, maar kun je niet de hele ochtend? Ook dan ben je van harte welkom!


Wil je graag helpen of heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar Marco Gort of mail hem via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – en dan zien we jou zaterdag 16 maart op 't Trefhoes!


https://www.nldoet.nl/activiteit/opfrissen-van-het-trefhoes