bedrijven bieden steun

Sponsoring is van groot belang

Sponsoring is van groot belang voor elke vereniging. Ook voor DOS-WK geldt dat de club niet kan bestaan zonder haar sponsoren. Het biedt een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daarnaast zorgt sponsoring voor een professionele uitstraling van de vereniging en bindt het de club met ondernemers in de omgeving. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het grote aantal bedrijven dat onze vereniging steunt.

Nuttige samenwerking

Wat biedt dos-wk?

Wat biedt 

dos-wk?

Bij DOS-WK kennen wij diverse vormen van sponsoring, zowel klein als groot, van standaard sponsoring tot op maat gemaakte samenwerkingen. 

 

Bent u benieuwd naar hoe wij mogelijk een samenwerking aan kunnen gaan met uw bedrijf? Neem gerust contact op met Marco ten Donkelaar, bestuurslid Sponsoring & PR, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

 

voor elk wat wils

Sponsorpakketten

Onderstaand zijn enkele van de basis-mogelijkheden te vinden voor het sponsoren van DOS-WK, natuurlijk zijn naast onderstaande pakketten nog vele andere mogelijkheden! Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld evenement-sponsoring, het sponsoren van sporttassen, wedstrijdshirts, inschietshirts, trainingspakken, uw logo op een korf, speeltoestellen, (duurzame) aankleding van onze accommodatie of natuurlijk (korfbal-)materialen. Bent u benieuwd naar 1 van de genoemde mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij nog meer voor elkaar zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Pakket 1
Brons
Eigen 
bijdrage

 


SPONSORPAKKET 

BRONS

Eigen bijdrage

Pakket 2
Zilver
€300,-

 


SPONSORPAKKET ZILVER

Pakket 3
goud
€600,-

 


SPONSORPAKKET GOUD

Pakket 4
Blauw
Prijs 
op aanvraag

 


SPONSORPAKKET BLAUW

Onder andere:

Dankbaar

Onze sponsoren