FysioHolland x DOS-WK

Sportverzorging

Als je denkt aan sporten, denk je liever niet aan blessures. Toch is het iets wat regelmatig voorkomt, ook bij het korfballen. Daarom is DOS-WK blij met de samenwerking die zij sinds januari 2024 hebben met FysioHolland Twente. In deze samenwerking kunnen wij onze leden de mogelijkheid bieden om bij FysioHolland, locatie Geessinkbrink, gebruik te maken van een inloopspreekuur voor een (korte) screening, massage of voor tapen. Hoe deze samenwerking in zijn werk gaat lees je hieronder.

Screening, massage of tape nodig?

Inloopspreekuur

Alle leden van DOS-WK, jong en oud, kunnen gebruik maken van het inloopspreekuur bij FysioHolland, locatie Geessinkbrink. Zij kunnen op dinsdag en donderdag tussen 18:30 en 19:30 kosteloos terecht. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. Indien bij een screening de blessure te complex is of een vervolg nodig heeft zal hiervoor een vervolgafspraak worden gemaakt, vanaf dan zijn de afspraken wél voor je zorgverzekering of voor eigen rekening. Bij vragen of onduidelijkheid, vraag het je behandelaar.


Je kunt in dit tijdsvak (di & do, 18:30-19:30) de oefenzaal in lopen en 1 van de FysioHolland medewerkers aanspreken. Mocht er niemand in de oefenzaal aanwezig zijn kan er aangeklopt worden bij 1 van de behandelkamers of kun je even wachten in de wachtruimte.


Indien er geen fysiotherapeuten en/of verzorgers aanwezig zijn zullen wij ons best doen dit te communiceren via onze social media, net zoals we onze leden op de hoogte proberen te houden van de beschikbaarheid van het inloopspreekuur in de vakanties.

Maandelijkse contributie-bedragen

Extra voor DOS-WK 1, 2, 3 en A1

Spelers/speelsters van DOS-WK senioren 1, 2, 3 en de A1 hebben ook op zaterdagochtend de mogelijkheid om zich te laten tapen. In verband met drukte en beschikbaarheid van fysiotherapeuten/verzorgers moet hiervoor wel een afspraak worden gemaakt met Werner van de Ven, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – Zorg ervoor dat je dit tijdig doet, zodat er nog plek is en de afspraak kan worden ingepland. Hou er ook rekening mee dat het hier enkel gaat om het tapen. Masseren en screenings worden niet gedaan op de zaterdagochtend.