AvaTarZ en DOS-WK verlengen samenwerking

AvaTarZ en DOS-WK verlengen samenwerking


AvaTarZ is al vele jaren verbonden aan DOS-WK als jeugdsponsor en eind 2022 is de overeenkomst gesloten om deze samenwerking weer enkele jaren te verlengen! Bij het verlengen van deze samenwerking is tevens de intentie uitgesproken om het AvaTarZ Jeugdtoernooi met alle Enschedese korfbaljeugd door te zetten. Dit fantastische nieuws is eind vorig jaar al eens in het klein naar buiten gebracht maar verdient met deze berichtgeving, met op de foto voorzitter Rene Gelderman (links) en Wim Doedens van AvaTarZ (rechts), natuurlijk nog de nodige aandacht.


Wist je eigenlijk al dat AvaTarZ veel meer is dan alleen een klimpark? Je kunt hier naast het klimmen bijvoorbeeld onder andere terecht voor Expeditie AvaTarZ, de Break In, voor het leren van de Haka of voor 1 van de vele arrangementen!


Kijk voor meer informatie over AvaTarZ op https://avatarz.nl/ of volg ze op Facebook/Instagram!


Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor het sponsoren van Korfbalvereniging DOS-WK? Neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of kijk op onze site.