Update van het bestuur

Beste DOS-WK-ers,


Hierbij een volgende update vanuit het bestuur over onze geliefde korfbalvereniging. Kort na iedere bestuursvergadering houden we hiermee de vereniging op de hoogte van enkele zaken die over de bestuurstafel zijn gekomen.


Een lintje voor Bert …

Op 26 april jl. mocht ons erelid Bert Sanders een lintje in ontvangst nemen: in het gemeentehuis van de Gemeente Hof van Twente werd hij onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast een blauw hart stroomt er nu ook blauw bloed door zijn aderen, … en ondanks dat het droog zou zijn die dag, stond hij plots middenin een lintjesregen. DOS-WK is blij en trots!


bijOnt verlengt als hoofdsponsor

Op donderdag 13 april jl. ontvingen we de eigenaren van bijOnt in ’t Trefhoes om samen een krabbel te zetten voor weer 3 seizoenen hoofdsponsorschap. Samen met bijOnt hebben we al vele jaren mogen bouwen aan het niveau dat we nu bereikt hebben. Met het wederzijdse vertrouwen in elkaar gaan we deze mooie weg verder vervolgen.


300 !!

In de vorige update konden we melden dat we met een nieuwe dame in de D1 het ledenaantal van 300 hebben bereikt. Afgelopen bestuursvergadering konden we ook weer 5 nieuwe leden bijschrijven. Ons DOS-WK is mooi op weg … laten we zo doorgaan!


Paaseieren zoeken

Op tweede Paasdag was het een drukte van jewelste in ’t Trefhoes en op het DOS-WK veld. Het was weer traditioneel paaseieren zoeken geblazen. Onze eigen Paashaas had weer vele eieren verstopt … maar al verstopt de Paashaas nog zo snel … de DOS-WK kinderen vinden ze wel!


Bus naar de Korfbal League finale groot succes

Op zaterdag 15 april vertrok een bomvolle bus met DOS-WK-ers naar AHOY om te kijken naar de dubbele zaalfinale PKC/Vertom tegen DVO/Transus. Na het zien van 2x winst door de Papendrechters keerde iedereen weer moe maar voldaan huiswaarts.


G-Toernooi Devinco was fantastisch

Ook moe maar voldaan kwamen onze G-sporters diezelfde zaterdag weer thuis. Na een gezellige lunch in ’t Trefhoes vertrokken we met ons allen naar Deventer. Even allemaal het DOS-WK shirt aan … en daar gingen we … onze eerste echte wedstrijd. Na 3 potjes waren we allemaal best moe, nog even een teamfoto en toen lekker aan tafel voor een paar overheerlijke wraps. Het sfeerfilmpje op de DOS-WK Facebook pagina is een aanrader om even naar te kijken.


Koningsspelen

Vrijdag 21 april vinden de Koningsspelen plaats op ons DOS-WK veld. Diverse basisscholen waren aanwezig en waren sportief bezig, vooruitlopend op de Koningsdag.


Informatiebijeenkomst nieuwe leden

Op dinsdagavond 9 mei vindt in ’t Trefhoes een volgende informatiebijeenkomst plaats voor (ouders van) nieuwe leden. De aanwezigen nemen wij in vogelvlucht even mee langs korfbal in zijn algemeenheid en DOS-WK in het bijzonder. Via de commissie Korfbal zullen de betrokkenen op de hoogte worden gebracht.


Giga Kangoeroe Dag

Op woensdag 17 mei is de Giga Kangoeroe Dag bij DOS-WK. Meer dan 200 jonge sporters zullen een onvergetelijke dag beleven met vele leuke spellen en een beetje korfbal. Mocht je zin en tijd hebben om te helpen: via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kun je je aanmelden. Laten we er een mooie dag van maken met z’n allen.


JALV in zicht

Het lijkt nog ver weg, maar we zitten er zo weer voor bij elkaar: de Jaarlijkse Algemene LedenVergadering. Als bestuur hebben we afgelopen vergadering al de eerste voorbereidingen getroffen. Een laatste financiële update richting de definitieve Jaarrekening en het doornemen van het nieuwe contributievoorstel stonden bv. op de agenda. Noteer woensdagavond 21 juni alvast in de agenda: dan kijken we samen een jaartje terug … en dan snel vooruit naar een mooie toekomst!Good goan!


René Gelderman

voorzitter