Seizoensvoorbereiding

Velen genieten deze weken van een welverdiende vakantie op parelwitte stranden, op de camping of gewoon in je eigen achtertuin. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023 al in volle gang.


Recentelijk heeft het KNKV de poule indelingen bekend gemaakt. Deze zijn voor alle teams te lezen in de KNKV app. De komende weken werken de verenigingen hard aan het samenstellen van het competitieprogramma. Eind augustus wordt het definitieve wedstrijdprogramma gepubliceerd.


De eerste competitieronde wordt gespeeld op zaterdag 10 september 2022.


DOS-WK 1 en 2 starten de voorbereiding met een trainingsdag op zaterdag 13 augustus. De A- en C-jeugd starten met trainen op dinsdag 23 augustus 2022, aanvang 19.00 uur. Alle overige teams starten met trainen vanaf dinsdag 30 augustus 2022 volgens dit schema.


Midweekteam DOS-WK/Ons Clubje

Nieuw aankomend seizoen is dat DOS-WK met een midweek team aan de competitie gaat deelnemen. Dit gaan we doen in samenwerking met het midweekteam van Ons Clubje. Het midweekteam zal tijdens de najaarscompetitie de wedstrijden spelen op dinsdagavond en tijdens de zaalcompetitie op woensdagavond in sporthal De Brug. Interesse in het spelen van competitie op een doordeweekse avond? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Trainer-coaches

Martin ter Haar is aankomend seizoen trainer-coach voor DOS-WK A1. Mogelijk dat hier voor de start van de eerste training nog iemand aan wordt toegevoegd. Voor A2 is de commissie korfbal nog op zoek naar trainer-coaches. Interesse? Meld je dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ten opzicht van wat eerder is gecommuniceerd heeft er een wijziging bij de E1 en F1. De training en coaching van DOS-WK E1 zal worden gedaan door Lizette Mulder. DOS-WK F1 zal worden getraind en gecoacht door Marlou Lubbers.


Zaterdag 27 augustus 2022 E.J. de Mantoernooi

Zaterdag 27 augustus wordt de 35e editie van het jaarlijkse E.J de Mantoernooi gespeeld. Een toernooi voor de eerste twee seniorenteams van DOS-WK en A1. De overige deelnemende verenigingen deze editie zijn CKV Reehorst uit Ede, 6-voudig Duits kampioen SG Pegasus en het onder-19 team van onze Tsjechische partnervereniging SK Prostejov. De eerste wedstrijden starten om 12.00 uur. Na de laatste wedstrijden is er gelegenheid om te eten en de dag wordt afgesloten met een feestavond in Ibiza style.


Zaterdag 3 september 2022 2e Avatarz jeugdtoernooi

Op zaterdag 3 september organiseert DOS-WK in samenwerking met de andere Enschedese verenigingen NRC ’22 en Ons Clubje het 2e Avatarz jeugdtoernooi. Alle jeugdteams (van de A- tot en met F) van DOS-WK nemen hieraan deel. Ook voor de kangoeroes en de G-korfballers wordt een programma gemaakt. Net als de vorige editie worden de wedstrijden gespeeld bij DOS-WK. Noteer deze datum vast in de agenda. Het programma wordt tijdig gecommuniceerd.


Afmelden

Ben je zaterdag 27 augustus en of zaterdag 3 september afwezig? Dit graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk één week voor de toernooidatum doorgeven aan Arine Schutte: 06-22171511


Namens de commissie korfbal,

Jan Willem Koops