G-korfbal weer van start

Het eerste seizoen zit erop! Na de start in september 2021 hebben wij met onze G-sporters een prachtig eerste seizoen mogen beleven. Wekelijks is er op het veld en in de zaal op zaterdagochtend getraind en altijd zaten we nog even gezellig na. Daarnaast hebben we het eerste team van DOS-WK een keer aangemoedigd, hebben we een gezellige Bingo/Spelletjesavond gehad en een echte Karaoke Avond. Wat hebben we veel plezier mogen beleven. En na zo’n mooi seizoen kijken we natuurlijk uit naar het nieuwe seizoen.


Om te beginnen kunnen we al melden dat we er komend seizoen een nieuwe trainster en een stagiaire bij hebben. Vera Winters is speelster uit DOS-WK A1 en zal mee gaan helpen bij de training op zaterdag. Emma Maassen is studente op het ROC en doet Sport en Beweging. Ook zij zal ons wekelijks ondersteunen en meedenken hoe wij onze oefenstof goed vast kunnen leggen. En ook hebben zich na de zomer weer 2 nieuwe G-sporters aangemeld als DOS-WK lid. In totaal hebben we nu 9 G-sporters.


Op zaterdag 10 september zijn we weer gestart met de wekelijkse trainingen. Deze zijn van 10:00 tot 11:00 uur op het DOS-WK veld aan de Geessinkweg
140 in Enschede. Op zaterdag 3 september heeft de groep echter al een prachtige dag mogen beleven op het AvaTarZ Jeugdtoernooi. Op deze dag waren ook de G-teams van Juventa uit Hardenberg en van Devinco uit Deventer uitgenodigd. Na een leuke kennismaking hebben we 40 minuten leuke spellen met elkaar gedaan, waarna het natuurlijk tijd was voor heerlijke pannenkoeken. Nadat de buikjes vol waren nog even een korte pauze.


Toen werd het tijd om, na nog enkele spelletjes, een echte wedstrijd te spelen. Ondanks het warme weer zette iedereen zich volop in om met zijn of haar team voor doelpunten te zorgen. En deze kwamen er! We sloten af met een heerlijk ijsje en het uitdelen van de prachtige teamfoto’s voor iedereen. Deze waren ’s ochtends gemaakt en snel even afgedrukt. Een prachtige dag waaraan we veel nieuwe G-korfbal-vrienden hebben overgehouden!


Wij wensen iedereen weer heel veel plezier het komende seizoen!