Wisseling van de wacht

Martin stopt aan het eind van seizoen als bestuurslid, nadat hij acht jaar Jeugdzaken en vijf jaar Korfbal onder zijn hoede heeft gehad. Eerder dit jaar publiceerden we de vacature voor een nieuw bestuurslid sector Korfbal. Naar aanleiding van deze vacature kunnen we met trots aankondigen dat we een zeer geschikte kandidaat hebben gevonden, in de persoon van Jan Willem Koops.

Naast Martin zal ook Wouter aan het eind van dit seizoen zijn bestuurstaken neerleggen. Het lukt niet meer om de voorzittersrol te combineren met werk en privé. Dit was nog niet officieel binnen de vereniging gecommuniceerd. Tijdens de zoektocht voor een opvolger voor Martin, zijn we echter ook met een kandidaat voor het voorzitterschap om tafel gegaan. René Gelderman heeft laten weten deze rol vanaf volgend seizoen op zich te willen nemen. Wat ons betreft eveneens een zeer geschikte kandidaat.

Beide heren zullen per direct aansluiten bij het bestuur, om op de hoogte te worden gebracht van de lopende zaken. Op de JALV op 20 juni 2018 zullen zij als kandidaten aan de leden worden voorgesteld en zal de vereniging worden gevraagd om in te stemmen met de aanstelling van Jan Willem en René.