opzegging / mutatie lidmaatschap

Voor het opzeggen of wijzigen van uw lidmaatschap kunt u gebruiken:

lidmaatschapmutatieformulier DOS-WK v201704
 
U dient dit formulier op te sturen naar:
 
Bestuur DOS-WK
t.a.v. de secretaris
Postbus 607
7500 AP Enschede
 
Het formulier mag ook ondertekend ingescanned en gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Regels met betrekking tot opzeggen en wijzigen lidmaatschap:
Het lidmaatschap van onze vereniging duurt ten allen tijde tot het einde van het seizoen. Het seizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Er geldt een opzegtermijn van vier weken, derhalve dient een opzegging of een wijziging voor 4 mei van het lopende seizoen bij de vereniging binnen te zijn.
 
Conform de statuten kan een een opzegging en wijziging alleen schriftelijk gebeuren bij het bestuur van DOS-WK. E-mails worden niet geaccepteerd tenzij het een ondertekend mutatieformulier betreft dat als bijlage aan de mail wordt gehangen. Elke opzegging/wijziging wordt door de vereniging schriftelijk bevestigd.
 
Opzeggingen en wijzigingen worden alleen geaccepteerd als aan alle financiƫle verplichtingen is voldaan en wanneer alle door de vereniging ter beschikking gestelde materialen weer in bezit zijn van de vereniging. Het lidmaatschap duurt voort tot dat aan deze voorwaarden is voldaan.