Korfbal en Coronavirus: update 24 maart 2020

Maandag 23 maart heeft de regering verdergaande maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het corona virus. Deze maatregelen heeft voor iedereen consequenties zo ook voor onze vereniging en het competitie verloop. 

DOS-WK zal de deuren van de accommodatie en 't Trefhoes gesloten houden tot 1 juni 2020 en tot die tijd alle activiteiten afgelasten.

Het KNKV heeft besloten om alle geplande wedstrijden voor het tweede deel van de veldcompetitie van dit seizoen af te gelasten (evenals alle toernooien en evenementen behorende bij de veldcompetitie). Betreffende de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie. Voor het volledige bericht van het KNKV: https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Concreet betekent bovenstaande dat er dit seizoen niet meer in competitie verband wordt gekorfbald. Vervelend, maar gezien de gegeven situatie onontkoombaar. 

Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend en bij meer informatie zullen wij iedereen tijdig informeren. Let op elkaar en hopelijk kunnen wij elkaar medio juni weer zien in 't Trefhoes.

Het DOS-WK bestuur