Wethouder bezoekt DOS-WK 18 mei as.

Op zaterdag 18 mei as. bezoekt wethouder Niels van de Berg onze vereniging. Op uitnodiging van het DOS-WK bestuur zal hij de thuiswedstrijd van DOS-WK 1 tegen Regio ’72 1 met ons kijken.

 

Niels van den Berg is namens de partij “Burgerbelangen Enschede” wethouder en locoburgemeester. Van den Berg is een geboren en getogen Enschedeër. Na zijn middelbareschooltijd op het Stedelijk Lyceum studeerde hij Lichamelijke opvoeding/Sport aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds zijn afstuderen in 2003 werkte hij als docent Lichamelijke opvoeding aan de Scholingsboulevard Enschede.

 

Van 2010 tot 2018 zat hij voor zijn partij in de gemeenteraad, waarvan de laatste 4 jaar als fractievoorzitter. Sinds 2018 is Niels van den Berg wethouder met de portefeuille Zorg & Welzijn, Sport, Duurzaamheid, Burgerparticipatie en Organisatie. Hij is tevens eerste locoburgemeester en stadsdeelwethouder Oost.

 

Wij hopen tijdens zijn bezoek te kunnen laten zien hoe aantrekkelijk de korfbalsport is, wat voor een levendige vereniging DOS-WK is en welke rol zij speelt voor sport en andere sociaal maatschappelijke zaken in Enschede Zuid. Ook zullen we praktische zaken bespreken zoals de ontwikkeling van onze prachtige accommodatie in zijn algemeen en de aankomende renovatie van ons kunstgrasveld in het bijzonder.

 

Niels van de Berg

Wethouder en locoburgermeester