Update start trainingen jeugd en senioren

Afgelopen week stak Koning Winter nog een stokje voor de start van de trainingen voor onze jeugdleden. Als alternatief zijn er sneeuwballen gegooid en is er flink gesleed. Maar zaterdag 20 februari gaan we toch echt van start met korfbaltrainingen! Het kunstgrasveld is sneeuwvrij gemaakt en de weersverwachting geeft voorjaarsachtige temperaturen aan (hét kan snel gaan in Nederland!).

Schema zaterdag 20 februari en zaterdag 27 februari 2021

10:00 - 11:00 uur KangoeroeKlup, F1, E1, D2 en D1

11:15 - 12:15 uur C1, B1, A2, en A1

 

 

Wij willen benadrukken dat iedereen zijn of haar eigen afweging moet maken of hij/zij komt trainen. Door buiten te gaan trainen zijn wij van mening dat dit een veilige omgeving is om te sporten mits iedereen zich aan de regels houdt. Bij klachten blijf je thuis. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de trainingen dan moet jij je zoals gebruikelijk afmelden bij je trainer-coach.

Tijdens alle trainingen zal er minimaal één Corona coördinator aanwezig zijn. Ouders zijn helaas nog niet welkom op de accommodatie. Kleedkamers en kantine zijn nog steeds gesloten. Kom niet eerder dan maximaal vijf minuten voor aanvang van de training naar de accommodatie en ga na afloop van de training zo snel mogelijk naar huis.

Wilt u zoon en/of dochter meedoen met de KangoeroeKlup? Stuur even een berichtje naar Inge (06-51938886). Bij minimaal vier kinderen gaat de KangoeroeKlup van start.

Vanaf dinsdag 2 maart wordt er weer getraind op de dinsdag- en donderdagavond

18:00 - 19:00 uur F1 (alleen dinsdag), E1, D2, en D1

19:15 - 20:15 uur C1, B1, A2, en A1

Trainingen senioren, recreanten, korfbalfit

Voor de trainingen voor senioren, recreanten en korfbalfit zijn we op zoek naar een vorm om binnen de geleden regels te kunnen trainen. Dit zal vooralsnog in vaste duo's zijn. Om hiermee te kunnen starten zijn we afhankelijk van het moment dat de avondklok eindigt. Vanzelfsprekend zullen wij de ontwikkeling nauw gezet blijven volgen en iedereen nader informeren als hier aanleiding toe is.

Competitie

In afwachting van de persconferentie van de regering op dinsdag 23 februari komt het KNKV met een nadere mededeling over de veldcompetitie in het voorjaar.

Namens de commissie korfbal, Jan Willem Koops