Twentse Korfbalschool: 6 en 13 maart

De clinics georganiseerd door de Twentse Korfbalschool konden helaas in december geen doorgang vinden. In overleg zijn er nieuwe data gevonden; zaterdag 6 maart en zaterdag 13 maart, aanvang 10.00 uur, einde 11.30 uur. Locatie: DOS-WK veld

De Twentse Korfbalschool is een initiatief van de uit Nijverdal afkomstige Michel Zink, op dit moment trainer/coach bij DOS '46 uit Nijeveen, en Samantha Jonkman, voormalig speelster van o.a. DOS-WK en DOS '46 en huidig trainer/coach van de reserves van NKC '51. Zij worden tijdens de clinics ondersteunt door diverse trainers en coaches uit de top van het Nederlandse korfbal. Deelname is dus een leuke en leerzame ervaring. Aan deze clinics doen ook de jeugdleden mee van de andere Enschedese korfbalverenigingen. 

Aan deelname zijn kosten verbonden. Je betaalt € 30,- exclusief T-shirt of € 45,- inclusief een T-shirt. Wil je deelnemen? Opgeven kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ouders/kinderen die zich reeds hadden opgegeven voor de clinic van december zijn door de Twentse Korfbalschool per email geïnformeerd over deze nieuwe datum.

namens de commissie Korfbal, Jan Willem Koops