KorfbalFit

DOS-WK heeft sinds 1 jaar een nieuwe trainingsvorm: KorfbalFit. KorfbalFit is een combinatie van fitness en korfbal binnen onze korfbalvereniging. Het sport aanbod van KorfbalFit is laagdrempelig en afgestemd op de fysieke mogelijkheden en behoeften van de deelnemers. In de maanden september en oktober biedt DOS-WK KorfbalFit aan op dinsdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur, locatie: onze eigen veldaccommodatie. Na afloop van de één uur durende training is er natuurlijk nog de mogelijkheid voor een gezellige nazit in de kantine.

KorfbalFit wordt begeleid door Niels Schildkamp. Niels heeft de opleiding Sport & Bewegen succesvol afgerond en is nu bezig met een opleiding voor gymleraar aan de Academie voor Lichamelijke Oefening in Nijmegen. Naast zijn studie werkt hij ook nog enkele uren bij een sportschool in Enschede. Naast studie en werk speelt Niels basketbal bij de Enschedese vereniging Amical. Korfbal en DOS-WK zijn zeker niet onbekend voor Niels. Hij is regelmatig aanwezig bij de wedstrijden van het eerste team, met speciale aandacht voor Mariska Bührmann, zijn vriendin.

KorfbalFit is bedoeld voor leden, ouders van jeugdleden en anderen die niet aan de reguliere korfbalcompetitie deel nemen, maar die wel met andere mensen willen blijven sporten of bewegen binnen de vereniging. De basis van KorfbalFit wordt gevormd door de recreantengroep van de donderdagavond. Interesse? Kom op de dinsdagen vanaf 20.30 uur gewoon een aantal keer meedoen zonder enige verplichting. Wil je meer informatie over KorfbalFit? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of informeer bij Hillie de Vries.

Vanaf november t/m maart wordt de training voortgezet in de hal. Dag en tijdstip wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Namens de commissie Korfbal, Jan Willem Koops