Vroeger gekorfbald?

Heb jij ook zin om weer eens een balletje te gooien, omdat je het korfbal spelletje mist? Wij hebben op dinsdagavond van 20.30-21.30 uur een gezellige groep korfballers die vroeger met veel plezier hebben gekorfbald en gestopt waren vanwege een blessure of omdat er geen tijd meer was in verband met kinderen of werk.
Als jij nou ook die kriebels voelt, het korfbal spelletje mist en zin hebt om weer eens lekker een balletje te gooien met anderen, kom langs! Gewoon voor het plezier en de beweging, niet meer om wedstrijden te spelen. De leeftijd van de deze groep ligt momenteel tussen de 25-45 jaar, maar dat is geen vereiste, alleen ter informatie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
In de nabije toekomst willen we bij belangstelling een zelfde groep opzetten op de vrijdagavond. Misschien 1x per maand, in wedstrijd/toernooivorm of niet. Net wat de deelnemers willen. Als je nu al denkt dat dit iets voor jou is, mag je je vast aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden we je op de hoogte en kun je aangeven waar jouw belangstelling naar uitgaat.