DOS-WK needs YOU!

DOS-WK VRIJWILLIGERSMARKT

Vele handen maken licht werk! Dé slogan voor vrijwilligers van een club.

Op ieder moment van de dag zijn er weer leden van DOS-WK aan de slag om hun cluppie goed te laten functioneren en een goede toekomst te bezorgen. Een kantinedienst, trainen/coachen, rijden naar een uitwedstrijd, onderhoud van kantine/kleedkamers, bijwerken van de website, Schoolkorfbal, jeugdactiviteit, leden/sponsoren werven, etc. etc. etc.

DOS-WK mag op dit moment tevreden zijn met het aantal vrijwilligers die actief zijn: we kunnen de dagelijkse gang van zaken rondkrijgen. Maar het piept en kraakt wel. En op sommige plekken worden kleine scheurtjes zichtbaar door gebrek aan vrijwilligers. Ook zien we dezelfde namen op steeds meer functies verschijnen, wat ook niet goed is. Deze worden “vrijwilligersmoe” en stoppen vaak vroegtijdig.

Wij zijn ervan overtuigd dat er nog veel leden en ouders van leden zijn die best iets voor DOS-WK zouden willen doen. Ze zijn echter nooit gevraagd, hebben er nog nooit over nagedacht of weten niet precies wat ze voor DOS-WK zouden kunnen doen. Dat gaan wij veranderen!

Op 2 zaterdagen zullen wij in de Diekmanhal een VRIJWILLIGERSMARKT organiseren. Wij staan op een herkenbaar punt met informatie over vacante functies en mogelijkheid tot vragen stellen of inschrijven. Soms voor een concrete taak, maar ook voor een oriënterend gesprek om de mogelijkheden eerst eens te bespreken. Zoek ons op en informeer naar jouw mogelijkheden als vrijwilliger van DOS-WK!

ZATERDAG 9 MAART    -    ZATERDAG 16 MAART    -    DIEKMANHAL