3000 euro via Sponsorkliks (doe mee)

DOS-WK doet al jaren mee met SponsorKliks. Dat heeft ons inmiddels veel extra inkomsten opgeleverd, om precies te zijn:

€ 2.949,17

Met SponsorKliks kun jij zelf ook een financiële bijdrage leveren aan DOS-WK, zonder dat het jou een cent extra kost! 

 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DOS-WK. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert DOS-WK hier direct van!
 
Dit geldt voor heel veel webshops dus het is de moeite waar om voor een bestelling te checken of de webshop ook via sponsorkliks geopend kan worden. Zo doen ook Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee en heel veel andere (ook kleinere) organisaties. 
 
Hoe doe ik mee? 
Zorg er voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DOS-WK. Voor jou een kleine moeite, voor DOS-WK zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de link op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Weten jullie dan wat ik bestel?
Noch SponsorKliks, noch DOS-WK weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DOS-WK is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert DOS-WK niets op. 
 
Bezoek de SponsorKlikspagina van DOS-WK
 
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.