Grote Clubactie: lotenboekjes inleveren en laatste verkoop!

๐†๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐‚๐ฅ๐ฎ๐›๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ
De Grote Clubactie 2021 loopt weer bijna op zijn einde! Jullie hebben nog iets meer dan een week om jullie lotenboekjes in te leveren. Trek nog iets meer dan 1 week alles uit de kast om loten te verkopen en kans te maken op leuke prijzen!

Lever jouw lotenboekjes uiterlijk 18 november in bij jouw train(st)er, Marquerette of Marco ten Donkelaar! Zij zullen dan zorgen dat het op de juiste plek terecht komt en de fysieke loten worden verwerkt!

๐Ÿšจ De 2 beste lotenverkopers krijgen het nieuwe DOS-WK trainingsshirt! ๐Ÿšจ Op dit moment zitten de beste lotenverkopers redelijk dicht bij elkaar qua aantallen dus er kan nog vanalles gebeuren!

๐Ž๐ง๐ฌ ๐๐จ๐ž๐ฅ
Het doel van de GCA voor dit jaar is om de hele DOS-WK jeugd te voorzien van DOS-WK trainingsbroeken!

Ons doel voor de senioren is om alle seniorenteams te voorzien van DOS-WK trainingsjasjes! Echter: voorwaarde voor het doel voor de senioren is dat de seniorenteams ook actief hun bijdrage leveren aan de lotenverkoop!

๐Ž๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ฅ๐จ๐ญ๐ž๐ง (๐ฏ๐ž๐ซ)๐ค๐จ๐ฉ๐ž๐ง
Heb jij een verkoopboekje ontvangen? Dan staat hier ook een QR-code en een link op naar jouw (persoonlijke) verkooppagina!

Online loten kun je kopen/verkopen t/m 23 november 23:59!

๐•๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง
Heb jij vragen over de Grote Clubactie? Stuur ons een privรฉ bericht via Facebook/Instagram of trek aan de bel bij Marco ten Donkelaar!