Sinterklaas Livestream

Dag lieve kinderen van DOS-WK. Afgelopen zaterdag ben ik met mijn pieten in Nederland aangekomen. Het was een zware tocht vanuit Spanje, langs de kust van Frankrijk en België. Bij Hoek van Holland zijn uiteindelijk we jullie mooie Nederland binnengevaren.

Al vele jaren brengen we rond mijn verjaardag een bezoek aan jullie gezellige kantine ’t Trefhoes. Jullie zingen dan prachtige Sinterklaasliedjes voor mij en wij hebben natuurlijk pepernoten en cadeautjes voor jullie bij ons. Maar … helaas … dit jaar zorgt het Corona virus ervoor dat we jullie niet kunnen bezoeken. Ik baalde ervan dat jullie mij niet kunnen zien. Dat kan toch niet in deze moderne tijd van computers, tablets en smartphones …

Vorige week werd ik gebeld door jullie vereniging. Ze vertelden mij dat jullie spullen in jullie kantine hebben om een “Livestream” mee te doen, wat dat ook maar moge zijn. Ik kom dus toch naar jullie kantine en jullie kunnen mij via deze Livestream zien. Dit is op:

vrijdag 4 december

17:30 uur start Livestream

Jullie ouders zullen komende dagen een appje van DOS-WK krijgen, met de vraag om het emailadres van jullie gezin door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jullie ontvangen dan een link waarmee jullie in de Livestream met mij kunnen. Ik hoop dat jullie me gauw kunnen zien … tot dan!