AvaTarZ Jeugdtoernooi

Zoals elders gemeld zal AvaTarZ Nature Park ook komende 3 seizoenen jeugdsponsor van DOS-WK zijn. Fantastisch nieuws! Bij het wisselen van gedachten over deze samenwerking is ook gezocht naar nieuwe mogelijkheden om zaken als Jeugd, Plezier en Korfbal nog verder uit te bouwen. Hierbij hebben we ook buiten de kaders van alleen onze vereniging gedacht.

Tegelijkertijd hebben afgelopen weken constructieve gesprekken plaatsgevonden tussen de besturen van DOS-WK, EKC Nääs, KV Rigtersbleek en KV Ons Clubje. Hierbij is i.h.b. gesproken over samenwerking op gebied van PR, Ledenwerving en Opleiding. Hieruit zijn concreet al de korfbalpromotie tijdens de laatste Singelloop en het gezamenlijk deelnemen aan Korfbaltrainer 2 cursussen voortgekomen.

Deze twee initiatieven hebben we prachtig weten te verbinden. Enschede kent op dit moment geen jeugdtoernooi. Alle verenigingen onderkennen dat dit een gemis is en zijn het erover eens dat dit mooi zou passen in de voorbereiding voor de 2e veldhelft. AvaTarZ Nature Park heeft haar steun aan dit idee toegezegd voor 3 jaargangen, afwisselend op de verschillende kunstgras accommodaties. Omdat DOS-WK na de zaalperiode terugkeert op een hernieuwd kunstgrasveld, zal de eerste jaargang daarom bij DOS-WK plaatsvinden.

Met trots kondigen wij daarom aan:

AvaTarZ Jeugdtoernooi

Zaterdag 11 april 2020

Deelname door de jeugd van: DOS-WK, EKC Nääs, KV Ons Clubje en KV Rigtersbleek.

Komende weken zal het initiatief genomen worden t.b.v. de organisatie van dit toernooi.