Clinic Talent Team NL

Morgen, maandag 30 september, is het dan zover. Dan komt het Talent Team NL naar DOS-WK om een clinic te geven aan de jeugdleden en (jeugd)trainers van DOS-WK. Bijna vijftig kinderen hebben aangegeven aanwezig te zijn bij de clinic. Zorg dat je om 15:50 uur aanwezig bent in je DOS-WK wedstrijdkleding: Blauw-wit DOS-WK shirt, zwarte broek of rok, witte sokken en je DOS-WK trainingsjack. Start van de clinic is om 16:00 uur. Neem pen, papier of shirt om handtekeningen van de spelers en speelsters te kunnen verzamelen.

Om 18:00 uur gaan we samen met de spelers en speelster van Talent Team NL eten. Om 19:00 uur start de clinic trainersbegeleiding onder leiding van Talent Team NL coach Kees Vlietstra. Een aantal spelers en speelsters van de A1 en B1 zullen hiervoor blijven en fungeren als 'oefengroep'. Voor de clinic trainersbegeleiding zijn alle trainers-coaches en trainersbegeleiders uitgenodigd. Kom ook hier in je sportkleding. Een groot deel van de avond zal op het veld plaats vinden.  

Het belooft een super gezellige en leerzame middag/avond te worden. Nu nog hopen dat de weergoden DOS-WK gunstig gezind zijn.

Jan Willem Koops