DOS-WK introduceert KorfbalFit

DOS-WK start met KorfbalFit. KorfbalFit is een aanbod van verschillende sporten binnen onze korfbalvereniging. Het sport aanbod van KorfbalFit is laagdrempelig en afgestemd op de fysieke mogelijkheden en behoeften van de deelnemers. In de maanden september en oktober biedt DOS-WK KorfbalFit aan op donderdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur, locatie: onze eigen accommodatie. Na afloop van de één uur durende training is er natuurlijk nog de mogelijkheid voor een gezellige nazit in de kantine.

KorfbalFit wordt begeleid door Mumin van de Belt. Mumin is jonge, enthousiaste en gediplomeerde bewegingsconsulent die meerdere groepen bij diverse sportverenigingen in Enschede en omgeving begeleid. 

KorfbalFit is bedoeld voor leden, ouders van jeugdleden, en anderen die niet aan de reguliere korfbalcompetitie deel nemen, maar die wel met andere mensen willen blijven sporten of bewegen binnen de vereniging. De basis van KorfbalFit wordt gevormd door de recreantengroep van de donderdagavond. Interesse? Kom donderdag 5 september vanaf 20.30 uur gewoon een keer meedoen zonder enige verplichting. Wil je meer informatie over KorfbalFit? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of informeer bij Hillie de Vries.

Met het aanbieden van KorfbalFit gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Namens de commissie Korfbal,Jan Willem Koops