Start trainingen veld

Nog twee competitieronden te gaan en het zaalseizoen 2018-2019 is alweer voorbij. Over de resultaten van het zaalseizoen later meer, eerst vooruit kijken naar wat aanstaande is.

Zaterdag 30 maart en zondag 31 maart worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld. In de week van 2 t/m 7 april  vervallen alle trainingen voor alle teams m.u.v. de selectie. Zij starten met trainen op dinsdag 2 april vanaf 20.30 uur.

Alle andere teams starten met trainen in de week van 8 t/m 14 april. De trainingsdagen en -tijden worden later gepubliceerd. De competitie start voor alle teams op zaterdag 20 april. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het veldprogramma. Het KNKV heeft de definitieve indeling voor de tweede helft van de veldcompetitie op haar website  gepubliceerd, maar deze is ook te vinden in de KNKV app. 

Dinsdag 16 april vervallen alle jeugdtrainingen vanwege een cursus 'coachen op sociaal gedrag' voor alle (jeugd)trainers. De training voor de selectie start éénmalig om 21.00 uur. De kantine is tijdens deze bijeenkomst slechts beperkt toegankelijk (van 18.45 tot 21.00 uur).

Namens de commissie korfbal, Jan Willem Koops