DOS-WK op één

In oktober heeft SponsorKliks een sponsorbedrag van 282,99 euro overgemaakt aan DOS-WK. Daarmee stonden we landelijk op nummer 1, best een aardige prestatie dunkt ons.

In vier jaar tijd is er 1.305,95 euro overmaakt en daar komt dus een kleine 300 euro bij. Totaal 1600 euro waarvoor we met elkaar alleen maar online bestellingen hebben gedaan via SponsorKliks. Het kost dus niets extra's alleen een extra klik via SponsorKliks

Het principe achter SponsorKliks is simpel: online bedrijven maken ook online reclame. Als je via die online reclame op een site komt en een bestelling doet dan krijgt de site waar de reclame staat een percentage mee van het aankoopbedrag. SponsorKliks vervult voor sportverenigingen de rol van de site waar de reclame/banner staat, van de commissie gaat 25% naar Sponsorkliks en 75% naar de verenigingen. 

Doe je online bestellingen dus via SponsorKliks. Je hoeft er alleen maar even aan te denken. Ga via de SponsorKliks link op onze site naar de webshops. Of installeer de SponsorKliks App, selecteer DOS-WK als sponsordoel en dan de webshop waar je naar toe wilt. Mocht je vragen hebben mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kleine moeite... zeer groot plezier! 

De sponsorcommissie