Bijna laatste veldpunten, Grote Club Actie en Tsjechië

De temperatuur daalt en de klok is alweer verzet: de eerste veldhelft voor ons korfballers is bijna voorbij en de warmte van de zaal lonkt. Afgelopen weekend wisten ons 2e en 3e helaas de punten niet binnen te harken. Het 1e gelukkig wel; met de “hakken over de sloot” snoepten we de 2 punten van het Hoogeveense Thrianta. Aankomend weekend zijn er nog 2 laatste inhaalwedstrijden op het veld: onze A1 bij het Hardenbergse Juventa en het 3e bij het Utrechtse Synergo.

 

Verder is de Grote Club Actie natuurlijk in volle gang. Met een duidelijk doel: voor alle spelende leden een “hoodie”: zo’n geweldig trainingsjack met een capuchon. Zet allemaal nog even de schouders eronder: zowel voor het jack als voor het te winnen teamuitje voor het team met de meest verkochte loten!

 

En dan tot slot Tsjechië. Op zaterdagavond 20 oktober vertrok de volle bus met A- en B-jeugd en begeleiding, om in aller vroegte op zaterdag 27 oktober weer terug te keren. En wat een prachtige week heeft deze groep gehad! Via diverse media was te volgen welke inspanning en ontspanning ze in Prostejov hebben beleefd. Ik hoop dat iedereen terugkijkt op een onvergetelijke trip en wil de organisatie nogmaals ontzettend bedanken!

 

René Gelderman

voorzitter