Schoolkorfbal, BALV en winst voor jong

Afgelopen woensdagmiddag 26 september vond Schoolkorfbal plaats op ons veld. Een belangrijk evenement voor de kennismaking van basisscholen met onze geweldige sport.

 

’s Avonds dan onze Buitengewone Algemene Ledenvergadering. In aanwezigheid van een kleine 40 leden zijn de financiële cijfers vastgesteld. Ook konden we 2 mooie inlijstingen onthullen (Koninklijke penning en RopaRun medaille van E4Q) en is Martin ter Haar voorgedragen als Lid van verdienste van DOS-WK. Verder is het systeem van de shirts toegelicht, het plan “iedereen een trainingsjack” en is de Grote Clubactie gelanceerd. Als laatste is het onderwerp “vrijwilligers” behandeld. We zien ook binnen ons DOS-WK dat het hier en daar wat krap wordt. De mening van de vergadering is dat systemen als boetes e.d. niet bij ons passen. Binnenkort daarom: “Vrijwilligers … een punt”.

 

Over punten gesproken; dat was geen best weekend. In onze jongste regionen wisten alleen de E1 en D1 punten te pakken. Klasse! In de hogere leeftijden was alleen ons vijfde succesvol. Komende week maar weer knetterhard trainen, de tactiek bijschaven en volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.

 

René Gelderman

voorzitter