VriendenLoterij belavond: ruim €1000

Succesvolle activiteit: VriendenLoterij belavond levert ruim €1000 op !

29 juli belden we de meeste leden op en ook trokken we onze familie en vrienden aan de jas om onze club financieel te ondersteunen: met een VriendenLot die je laat koppelen aan Dos-WK steun je onze club met elke trekking voor een bedrag dat iets minder is dan de helft van de kosten van het lot.

De belavond leverde ons sowieso een vast bedrag op, omdat er met 7 dolenthousiaste leden aanwezig waren in de kantine om te bellen. Omdat we 42 nieuwe deelnemende loten mochten noteren kregen we een extra bonus! En gunden we onszelf nog een lekker welverdiend glaasje fris na afloop.

Zo’n 10 gebelde leden gaven daarbovenop nog aan dat ze hun loten zouden overzetten naar Dos-WK, Sommigen hebben dat ook direct of vlak na de belavond gedaan: Hierbij als herinnering voor als je dat nog niet hebt gedaan! Dit kan je alsnog en heel makkelijk doen door te bellen naar: VriendenLoterij, tel: 088 - 020 1020.

Na de belavond duurde het nog wel even voordat iedereen daadwerkelijk een bericht kreeg om de waardebonnen van €20,- op te vragen, maar ik hoor zo om me heen dat iedereen wel bericht heeft gehad en dit wel is gelukt. Het is de bedoeling een dergelijke belavond eens per 2 of 3 jaar te herhalen, we hopen dat we dan ook wat handiger zijn in het omgaan met de bellijst. Sommigen hebben we vaker aan de lijn gehad, dat was natuurlijk onbedoeld. Ook weten we van een aantal leden dat we ze hiervoor niet lastig moeten vallen en dat hopen we ook goed bij te kunnen houden in de administratie.

Mocht je over bovenstaande nog vragen hebben mail me gerust even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Marco Gort

penningmeester