EJ de Man Toernooi opent veld

Zaterdag 22 augustus jl. was het aan de Geessinkweg voor het eerst weer smullen van veel korfbal. De 1e, 2e en A1 teams van Rheko uit Rheden, Devinco uit Deventer en DOS-WK streden namelijk om de winst op het 33e EJ de Man Toernooi. Natuurlijk zijn we trots dat ons eigen DOS-WK er uiteindelijk met de winst vandoor mocht gaan.

Met dit toernooi hebben we ook onze vernieuwde accommodatie geopend. Van november t/m maart zijn Sportaal, DOS-WK en diverse aannemers druk bezig geweest met het vernieuwen van de kunstgrasmat, verplaatsen van de lichtinstallatie, het plaatsen van dug-outs, bestrating, etc.. Na trainingen en enkele oefenwedstrijden was het EJ de Man Toernooi het eerste grote evenement op ons veld.

Voor de start van de eerste ronde mochten we dhr. Niels van den Berg, locoburgemeester en wethouder Zorg & Welzijn, Sport, Duurzaamheid, Burgerparticipatie en Organisatie, op onze accommodatie verwelkomen. Met een enthousiaste toespraak opende hij vervolgens onze vernieuwde accommodatie en het toernooi.

Een mooie middag volgde. Wat in het bijzonder genoemd mag worden is dat alle bezoekers goede moeite deden om zich aan de geldende corona regels te houden. Alle bezoekers registreerden zich keurig en buiten de sportvelden werd de onderlinge afstand zo goed mogelijk in acht gehouden. Zie elders op de website voor de actueel geldende regels.

René Gelderman