Hennie Kamphuis krijgt Ereschild

Op de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 1 juli jl. is vrijwilliger Hennie Kamphuis onderscheiden met het DOS-WK Ereschild. Dit schild wordt jaarlijks uitgereikt aan een lid dat zich lange tijd op bijzondere wijze heeft ingezet voor DOS-WK.

Meerdere jaren terug kwam Hennie bij DOS-WK om te jeu de boulen. Door zijn handigheid werd hij al snel van vaste waarde voor het onderhoudsteam. Zeker iedere dinsdagmorgen, maar meestal vaker, is Hennie te vinden in ’t Trefhoes om reparaties, onderhoud en verfraaiingen aan te brengen aan onze thuisbasis.

Tijdens de afgelopen “corona maanden” zag Hennie een uitgelezen kans om enkele zaken aan te pakken omdat er nauwelijks bezoekers in ’t Trefhoes kwamen. Zo heeft hij o.a. de deuren van de toiletgroepen en het houten meubilair geschilderd en zijn de statafels van een praktische laag vineer voorzien.

Naast dit alles dient nog gezegd te worden dat het, mede door zijn prachtige humor, zeer prettig werken is met Hennie en dat hij dit alles doet terwijl hij maar liefst 83 jaar jong is. Op dinsdag 14 juli jl. is het onderhoudsteam bezocht met een taartje om Hennie het schild te tonen en in de bloemetjes te zetten. We hopen nog vele jaren te kunnen genieten van Hennie’s handigheid …

René Gelderman