JongWijs Korfbaldagen 2019

In de laatste week van de schoolvakantie was het een gezellige, drukke boel op het DOS-WK veld: drie dagen vol met korfballen, gezelligheid en onze Tsjechische vrienden uit Prostejov!

Dinsdag werd er afgetrapt met een training onder begeleiding van veel spelers van de selectie van DOS-WK. In de middag hebben we onze grenzen verlegd in het winkelcentrum door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Op woensdag was de training in handen van de Tsjechische trainers die allemaal net even andere oefeningen en spelletjes doen dan wij gewend zijn. Een beetje vermoeid en met behoorlijke spierpijn was donderdag alweer de laatste training met in de middag het gemengde schottoernooi. En met het mooie weer was er natuurlijk nog genoeg tijd over om de waterballonnen en de tuinslag tevoorschijn te halen.

Helaas zijn de JongWijs korfbaldagen nu afgelopen en zijn onze Tsjechische vrienden terug naar Prostejov. Nog maar een jaar wachten op de volgende editie. Sponsor Regiobank en alle helpende handjes bedankt voor 3 hele mooi dagen!

Samenvatting:

Korfballen + Gezelligheid + Spierpijn + Nieuwe Tsjechische vrienden 

Geslaagde JongWijs Korfbaldagen