DOS-WK bruist !

De vakanties zitten er bijna weer op. Activiteiten voor school en werk worden weer opgepakt. Binnen ons DOS-WK bruist het afgelopen week alweer volop. En ook komende week staat er weer van alles gepland.

 

Afgelopen week stond m.n. in het kader van het bezoek van de korfbalvereniging Prostějov en de Jongwijs Korfbaldagen. Onze Tsjechische vrienden arriveerden zaterdagmorgen met 24 spelers/sters en 8 begeleiders en namen hun intrek op onze accommodatie. Er stond natuurlijk veel korfbal voor hun op de agenda, oefenwedstrijden tegen E.K.C. Nääs, een kijkje in de Enschedese binnenstad en een bezoek van wethouder Niels van den Berg.

 

Op dinsdag, woensdag en donderdag ging dit alles samen met de Jongwijs Korfbaldagen, gesponsord door de Regio Bank. Dagelijks mengden 20 tot 25 DOS-WK spelers/sters zich met onze Tsjechische gasten, waardoor het één sportieve gezellige happening werd. Ook zijn de eerste trainingen weer hervat en werd er door 1 en 2 op zaterdag succesvol geoefend tegen Achilles.

 

De week werd afgesloten met een groots afscheidsfeest op zaterdagavond. DJ Marvin wist er muzikaal weer een top-avond van te maken, waarna uiteindelijk het onvermijdelijke afscheid volgde. Rond middernacht bewoog iedereen langzaam richting de bus, die vervolgens koers richting Prostějov zette.

 

Komende week zal er weer volop getraind worden en zaterdag staat de 32e editie van het E.J. de Mantoernooi op het programma. Ons 1e en 2e team zullen hierbij om de winst strijden met KV Rigtersbleek/Cottus, TOP Vroomshoop en KV Oranje Zwart. De avond wordt afgesloten met een Italiaans buffet en een feest met een optreden van pop/rock band The Sense.

 

Weer volop kans om het te treffen bij DOS-WK !