Schoon

Denk je wel eens aan schoon? Vast alleen als je thuis hebt schoon gemaakt… Ha, lekker schoon! Als u ergens naar binnenloopt zul je zeer zelden denken goh wat heerlijk schoon hier. Het valt echter wel direct op als het een bende is. Het valt op als zaken niet schoon zijn.

Dat komt omdat we schoon gewoon vinden, het is een vanzelfsprekendheid. Als je thuis gasten ontvangt dan zorg je dat het opgeruimd en netjes is. Omdat het thuis zo vanzelfsprekend is, zou het dan bij de vereniging ook zo zijn. Niet bepaald, dat is toch anders, want het is dan van ons allemaal. En als het van allemaal is dan kan de ander dat prima doen, want er zijn immers vele anderen die het kunnen doen. De situatie dat we op elkaar staan te wachten moeten we met elkaar willen voorkomen.

Dus als iedereen een klein deel bijdraagt dan houden we de kantine en accommodatie gewoon schoon. Tijdens zomervakantie is er al veel gebeurd, zo zijn de kleedkamers schoon en voorzien van schoonmaak spullen, waaronder een tuinslang met trekker zodat er schoongemaakt kan worden. Kleine moeite groot plezier. Komende dinsdag beginnen de trainingen weer voor de selectie, laten we met elkaar zorgen dat de boel ook schoon blijft.

Woensdagavond (14 augustus) organiseren we een onderhoudsavond om de puntjes op de ï te zetten. Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd. Gaandeweg het seizoen zal ik op diverse momenten en plekken aandacht vragen voor een schone accommodatie en hoe jij daaraan kunt bijdragen.

Gewoon schoon!

Geniet nog van de vakantieperiode

Marcel Winters