Grote Clubactie 2020!

Wij starten iets later met de Grote Clubactie dan vele andere verenigingen, maar dat betekent niet dat wij geen mooi doel voor ogen hebben en hier zoveel mogelijk geld voor willen inzamelen!
 
Wat willen wij doen? ☘️ Wij willen onze accommodatie vergroenen en daarmee bijdragen aan de biodiversiteit in onze omgeving. Dit willen we mede doen door het maken van een natuurspeelplek naast onze kantine waar de jeugd in een groene omgeving kan spelen/klimmen en klauteren!
 
Wil jij ons helpen met de realisatie van dit mooie doen? Loten kopen kan dit jaar (vanwege Corona) online via https://lot.clubactie.nl/lot/dos-wk/50131 - met elk lot maak je ook zelf nog eens kans op mooie prijzen van de Grote Clubactie!
 
Wil je (als bedrijf, groep of individu) dit mooie doel steunen met een grotere donatie? Dat kan (onder andere) door het kopen van een Superlot (a €150)! 💰 Ook deze zijn online te verkrijgen, koop hem via https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/dos-wk/50131
 
Last but not least; deel dit bericht met al je vrienden, familie en kennissen en laten we er samen voor zorgen dat we genoeg geld ophalen om dit mooie doel binnenkort te kunnen realiseren! ❤️
 
Online loten kunnen gekocht/verkocht worden tot en met 24 november, we hebben dus niet lang meer!