Toernooi Oost-Arnhem zaterdag 22 juni

Aanstaande zaterdag bezoekt DOS-WK met al haar jeugd het toernooi van Oost-Arnhem. Een groot toernooi, met deelname van meer dan 100 teams, zelfs uit Duitsland. 

De bus vertrekt om 8.00 uur vanaf onze kantine aan de Geessinkweg. De eerste wedstrijden worden om 10.00 uur gespeeld. Naar verwachting zijn we rond 19.00 uur weer terug in Enschede.

De weersverwachting laat nu een zonnetje zien en een temperatuur van 22 graden. Vergeet je dus niet in te smeren met zonnebrand creme en deze ook mee te nemen. 

Verder natuurlijk je sportkleding (denk ook aan je zwarte inschiet shirt), eten, voldoende drinken en een goed humeur. Doelstelling van de dag is om het korfbalseizoen op een sportieve en plezierige manier met elkaar af te sluiten. Laat zien dat DOS-WK niet voor niets de sportplezier vereniging van het jaar 2019 is geworden.

Namens de commissie korfbal zullen Marquerette ter Haar, Arine Schutte, Marco Smit en Jan Willem Koops de gehele dag aanwezig zijn. Voor dringende zaken zijn zij de gehele dag telefonisch bereikbaar. 

In de bus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor supporters. De kosten bedragen 10,00 euro per persoon. Aanmelden kan door een email te sturen naar korfbal@doswk.nl Aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld. Spelers en begeleiders reizen reizen kosteloos. Supporters die op eigen gelegenheid naar Arnhem reizen; het juiste adres voor de navigatie is Bronbeeklaan 40 in Arnhem. Meer informatie over het toernooi: https://oost-arnhem.nl/over-oost-arnhem/activiteiten/jeugdtoernooi

Jan Willem Koops