Trainingstijden zaal

De najaarscompetitie is ten einde. Zowel bij de senioren als bij de jeugd is er met veel plezier gekorfbald daarbij zijn er ook diverse teams kampioen geworden. Het plezier en enthousiasme van ieder DOS-WK lid heeft er toe geleid dat meer mensen samen met ons willen korfballen.

We begonnen het seizoen met 304 leden en de teller staat nu op 326 en dit aantal loopt nog steeds verder op de komende periode. Een gigantisch mooi resultaat, dat mooie gevolgen heeft. Zo zal onze D2 als achttal (2-vaks korfbal) deelnemen aan de zaalcompetitie en dat we in de zaal een derde F-team kunnen toevoegen.

Deze fantastische groei en een aantal andere factoren zorgen echter wel voor een uitdagende puzzel om ieder team twee keer per week in de zaal te laten trainen.

DOS-WK wil namelijk een veilige sportomgeving voor haar leden creëren. Voor de zaaltrainingen betekent dit dat wij alle jeugdteams in dezelfde sporthal willen laten trainen. Naast het veiligheidsaspect verstrekt het de binding tussen de (jeugd)leden.

Daarnaast proberen we de reisafstand en de tijd voor onze jeugdtrainers te beperken door zoveel als mogelijk in dezelfde hal én op dezelfde dagen training te geven en zelf te trainen.

Voeg bovenstaande randvoorwaarden bij het feit dat uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat er in de gemeente Enschede een tekort is aan sporthallen.

Al deze ingrediënten maken dat de planning van de zaaltrainingen een flinke puzzel is geweest. Met de enorme hulp van onze jeugdtrainers zijn we erin geslaagd om ieder team twee keer te kunnen laten trainen. Het schema voor het zaalseizoen is als volgt:


DiekmanhalBonhoeffer‘t ZweringStroinkslanden
tijd / dagdinsdagdonderdagDinsdagdonderdagdonderdag
17:30-18:15F1 – F2 - F3F1 – F2 - F3E1 – E2E1 – E2
18:15-19:00D1 – D2 – C2D1 – D2 – C2
19:00-20:00B1  - C1B1  - C1
20:00-21:003 - A13 - A1KorfbalFit4
20:30-21:305
21:00 -22.301  - 21  - 2


 
 De trainingen starten op dinsdag 31 oktober.

We realiseren ons dat bovenstaande schema niet voor iedereen ideaal is maar doen een beroep op ieders creativiteit en inventiviteit om iedereen zoveel mogelijk te laten korfballen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn over het trainingsschema dan deze graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voorzie uw email van een telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

Commissie korfbal, Arine, Hillie, Mandy en Jan Willem

Trainingen einde van het jaar

Er is nadere informatie over de trainingen voor de rest van het jaar

Trainingstijden zaal

De najaarscompetitie is ten einde. Zowel bij de senioren als bij de jeugd i...

DOS-WK biedt KorfbalFit aan

Hét fitprograma voor niet-korfballers én oud-korfballers